Raspberry Pi(rate)Box

Discussions specific to the *official* Raspberry Pi builds of the PirateBox. 
This forum is currently read only. You can not log in or make any changes. This is a temporary situation.
Now, this forum is in read-only mode. You find details Details hereContinue on /r/PirateBox
Subject Posts Last Post

piratebox.lan/content

by sccp
4 02/13/2019 05:31PM
Last Post by tilag

PiZeroW DOES NOT CREATE HOTSPOT

by Warmango
3 02/07/2019 09:45AM
Last Post by Matthias

(Retro) Bulletin Board System

by Flamore
2 02/07/2019 09:45AM
Last Post by Matthias

Raspberry Pi 3 - Problem with wifi network not showing

by cgouache
4 02/07/2019 09:42AM
Last Post by Matthias

i am using a raspberry pi 3 and have set everything up but cant complete step six of initial setup!

by CMlitt
2 02/07/2019 09:40AM
Last Post by Matthias

Problems installing on Rapsbperry Pi 3+: root password missing

by det2
5 01/11/2019 06:00PM
Last Post by det2

Open webpage automatically.

by pablosink
5 01/11/2019 04:31PM
Last Post by pablosink

PI Zero W UPnP only with SD card

by BorealBlizzard
4 01/11/2019 07:38AM
Last Post by Matthias

RESOLVED - piratebox.lan/content is a blank page.

by DeadEyesOpened
4 01/11/2019 07:37AM
Last Post by Matthias

AUTO RESOLVED - lighttpd subfolders redirect to root

by ricodahalvarez
1 01/08/2019 02:48PM
Last Post by ricodahalvarez

Can't edit files & editing files on different computer.

by BorealBlizzard
2 01/04/2019 04:01PM
Last Post by Matthias

Choose hardware (card and wifi)

by kimented
2 12/27/2018 10:27AM
Last Post by SuriRaven

Started over.

by SuriRaven
4 12/25/2018 11:52PM
Last Post by SuriRaven

Captive Portal

by wassilychair
4 12/16/2018 03:07AM
Last Post by blueskies

Pirate Box + RTL-SDR

by rod2k
2 11/23/2018 11:16AM
Last Post by Matthias

Hardware error after some time without using it

by von
3 11/19/2018 09:05PM
Last Post by von_

Not working on Raspberry Pi 3 B+

by Jim2029
2 11/19/2018 08:49PM
Last Post by Matthias

[RESOLVED] can't connect to ssh with piratebox_rpi2_1.1.4-11-05-2018.img.zip

by bionet
3 11/17/2018 10:35PM
Last Post by bionet

Setup for RPi3B+ on 5GHz?

by Fe2o3Fish
1 11/15/2018 01:15AM
Last Post by Fe2o3Fish

Increasing txpower

by BillB
10 11/12/2018 12:33AM
Last Post by SuriRaven

Simplest way to add an on-off button

by m3fisto
7 11/11/2018 06:39PM
Last Post by legop3

No Disk Usage Displayed on Raspi 3b+

by c0ri
4 11/05/2018 08:04PM
Last Post by Matthias

Ubiquiti NanoStation + Pi(rate) Box - has anyone tested this?

by Neogeek23
21 10/16/2018 07:47PM
Last Post by DunnPenny

WLAN with D-Link DWA-131

by bzu
6 10/09/2018 02:25PM
Last Post by martinaje

no valid vfat partition for a USB share.

by jp
4 09/29/2018 08:42PM
Last Post by Matthias
This topic has been moved.

Broken Links

by tdh10
  This topic has been moved.

Montage cannot find fonts

by m3fisto
2 09/20/2018 10:26PM
Last Post by Matthias

Connecting Pi Zero W to internet for package install

by sulecen
2 09/20/2018 01:04PM
Last Post by Matthias

Install issues on Pi Zero W

by slashdevnullme
7 09/07/2018 01:05PM
Last Post by Matthias

File deletion on reboot

by pocisalie
5 08/29/2018 05:42PM
Last Post by ninjaivxx