RESOLVED - piratebox.lan/content is a blank page.

Posted by DeadEyesOpened 
RESOLVED - piratebox.lan/content is a blank page.
October 23, 2018 04:26AM
Hi guys,

I've installed the official image: piratebox_rpi_1.1.4-27-02-2018.img using a Rasp Pi B Rev 1.2. and a 16Gb SD card. After setup I'm getting a completely blank page at url "piratebox.lan/content".

This happens on any device I use to connect to the PirateBox - Share Freely hotspot.

Using IP 192.168.77.1 also redirects to piratebox.lan/content with a blank page at this url.

I've followed the installation instructions to the letter, and have reimaged the SD card 3 times now, with the same result.
Any tips on what I'm doing wrong?

Thanks.



Edited 1 time(s). Last edit at 11/03/2018 12:19AM by DeadEyesOpened.
Re: piratebox.lan/content is a blank page.
November 03, 2018 12:18AM
I sorted this problem out.

I had a corrupt USB Flash drive. Once I replaced the USB drive all worked well.
Re: RESOLVED - piratebox.lan/content is a blank page.
January 07, 2019 04:28PM
Im having this problem, but Im not using a usb drive, just the sdcard. Does someone know a fix?

Im using a Pi Zero W with a PNY 32gb Micro Sd card



Edited 2 time(s). Last edit at 01/07/2019 04:42PM by BorealBlizzard.
Re: RESOLVED - piratebox.lan/content is a blank page.
January 11, 2019 07:37AM
Remove the content folder ( /opt/piratebox/share/content ) it should be redistributed during next reboot.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **      **  **     **  **    **   *******   ******** 
 **  **  **  **     **   **  **   **     **  **       
 **  **  **  **     **    ****           **  **       
 **  **  **  **     **     **      *******   ******   
 **  **  **   **   **      **            **  **       
 **  **  **    ** **       **     **     **  **       
  ***  ***      ***        **      *******   **       
Message: