Shoutbox not working - Ar150 Dev

Posted by dgfs 
Shoutbox not working - Ar150 Dev
May 01, 2018 05:04PM
Built a new PBox on an AR150 with the development branch. The Shoutbox isn't working at all, I keep getting an error from mod_cgi.c.705 being not found.

Anyone have any ideas?
Re: Shoutbox not working - Ar150 Dev
May 01, 2018 09:26PM
Hi,
ok strange, based on the install_zip the mod_cgi is in the package cache and it should be available.

For some reasons, the build seems partly broken... there are missing packages in the /all folder, but that seems only a side effect from a failing build for other then ar71xx arch.

Back to your issue:
Can you provide the install.log please?

best regards Matthias
Re: Shoutbox not working - Ar150 Dev
May 04, 2018 02:00PM
Turns out I needed to make a link from /usr/bin/python to /usr/bin/python2.

Sorry for the delay.
Re: Shoutbox not working - Ar150 Dev
May 04, 2018 07:36PM
Np, thanks for the feedback and good for figuring out what was wrong.

I added a fix to the development branch of openwrt-piratebox-feed, so it should be included in the next development build.

Thanks for that one!

best regards Matthias
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
 **         ********  **      **  **        ******** 
 **    **   **        **  **  **  **        **       
 **    **   **        **  **  **  **        **       
 **    **   ******    **  **  **  **        ******   
 *********  **        **  **  **  **        **       
       **   **        **  **  **  **        **       
       **   **         ***  ***   ********  ******** 
Message: