Pi(rate) Box manual install issue?

Posted by jdavis30 
Pi(rate) Box manual install issue?
January 18, 2016 04:25AM
So I've got my pi running the pirate box system without error.
however, I'm not able to connect to it via ssh or seeing a wifi connection of it.
How do I get the wifi to be viewable or the ssh to succeed?
Re: Pi(rate) Box manual install issue?
January 18, 2016 04:32AM
Here is the post
sudo /etc/init.d/piratebox start
[....] Starting script piratebox :
Generating hosts file ....
Generating dnsmasq.conf .....
Generating Environment-config for lighttpd .....
Empty tmp folder
rm: cannot remove `/opt/piratebox/tmp/': Is a directory
Copy over design files
[ ok ] Starting hostap... :.
[....] Setting up wlan:Bringing up wifi interface wlan0
Setting up wlan0
[ ok ] Starting dnsmasq... :.
[ ok ] Starting droopy...:.
Generated HTML-Shoutbox File.
[ ok ] Starting lighttpd...:.
Re: Pi(rate) Box manual install issue?
January 18, 2016 10:36AM
What kind of WiFi stick do you have attached?
Please post the output of

sudo iw list

If this has no ouput, please post the output of

dmesg | grep usb
Re: Pi(rate) Box manual install issue?
January 18, 2016 03:24PM
I'm currently using the Edimax Nano USB WiFi adapter (EW-7811Un) and am now attempting to follow the installation instructions for that. if this fails to accomplish anything, I'll be posting back.
Author:

Your Email:


Subject:


Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically.
  ******    **     **  **     **  **     **  ********  
 **    **    **   **   **     **  ***   ***  **     ** 
 **           ** **    **     **  **** ****  **     ** 
 **   ****     ***     **     **  ** *** **  **     ** 
 **    **     ** **    **     **  **     **  **     ** 
 **    **    **   **   **     **  **     **  **     ** 
  ******    **     **   *******   **     **  ********  
Message: